Reparatii masini de spalat sector 6

Servicii de reparatii masini de spalat sector 6:  Crangasi, Prelungirea Ghencea, Calea Giulesti, Drumul Taberei, Militari, Strada Apusului, Grozavesti, Lujerului, Bulevardul Iuliu Maniu, Strad Brasov, Strada Gorjului, Cartierul Latin, Bulevardul Timisoara, Bulevardul Vasile Milea, West Gate, Strada Dreptatii, Regie, Strada Moinesti, Strada Veteranilor, Strada Raul Doamnei, Strada Valea Oltului, Soseaua Virtutii, Strada Valea Ialomitei, Militari Residence, Strada Pacii, Strada Sibiu, Strada Armata Poporului.

Masinile de sparat rufe sunt disponibile in toate formele si toate dimensiunile, de aceea este foarte important sa alegi una perfecta care sa se potriveasca de minune nevoilor tale.

Daca alegi o masina de spalat prea mica pentru familia ta, vei pierde prea mult timp si vei depune efortul de a folosi mai multe cicluri de spalare. Pe de alta parte, daca vei alege una foarte mare, vei pierde bani pentru ca implicit, si costurile de functionare sunt mai mari.

Nu uita, indiferent de alegerea pe care o vei face, nu ezita sa contactezi un service reparatii masini de spalat. Grand Service ofera servicii reparatii masini de spalat in toate zonele din sectorul 6. Echipa noastra se poate deplasa gratuit in Crangasi, Ghencea, Giulesti, Drumul Taberei, Militari.

Dar inainte de toate, iata sfaturi care te vor ajuta sa alegi masina de spalat potrivita:

Alege capacitatea potrivita a masinii de spalat rufe

Daca o masina de spalat rufe are capacitatea de 5; 7,5 sau 10 kg, acest lucru nu se refera la greutatea masinii in sine. In schimb, descrie greutatea incarcaturii de haine pe care masina de spalat o poate curata eficient fara a folosi exces de putere si apa.

Retine ca masinile de spalat cu capacitate mai mare sunt mai voluminoase si mai grele decat cele cu o capacitate mai mica.

Capacitatea unei masini de spalat rufe este masurata in functie de greutatea hainelor uscate sau ude

Este bine cunoscut faptul ca hainele ude sunt mai grele decat cele uscate. De exemplu, cinci prosoape umede ar putea cantari dublu fata de cinci prosoape uscate. Cum o masina de spalat rufe are menirea de a primi haine uscate pe care ulterior le uda pentru a le spala, masura capacitatii te poate induce in eroare. Dar Grand Service, pe langa experientadobandita in reparatii masini de spalat, are cunostinte vaste si iti va raspunde si la aceasta intrebare.  Capacitatea unei masini de spalat rufe este masurata in functie de hainele uscate.

Asadar, daca o masina de spalat are capacitatea de 7 kg, de exemplu, vei sti ca poate curata eficient 7 kg de haine uscate. Evident, hainele vor fi mai grele cand se vor uda, dar nu-ti face griji, masina de spalat rufe este conceputa pentru a face fata acestei provocari.

Cate articole de imbracaminte alcatuiesc un kg de haine pentru masina de spalat

Acest lucru nu se poate estima cu exactitate deoarece depinde de tesatura fiecarui articol si de dimensiune. Pentru a-ti face o idee, ia-ti ca punct de reper faptul ca o masina de spalat haine cu o capacitate de 6kg ar trebui sa poata curata eficient aproximativ 30 de camasi. Daca in cosul tau de haine incap 50 de camasi, atunci masina de spalat  cu o capacitate de 10 kg ar trebui sa poata spala toata cantitatea din cos, fara a risipi prea mult timp, efort, energie sau apa.

Daca masina ta de spalat nu spala bine, daca scoate zgomot in timpul ciclului de spalare sau vibreaza, apeleaza la service-ul reparatii masini de spalat rufe Grand Service.

Ciclul de rotatii al unei masini de spalat

Ciclcul de rotatii pentru uscarea hainelor se masoara in  rotatii pe minut (rpm). Cu cat turatia masinii de spalat este mai mare, cu atat hainele vor fi mai uscate. Totusi, acest lucru depinde foarte mult de materialul hainelor. Pentru haine subtiri, ciclul de rotatii este de 300-500 rpm, in timp ce pentru articolele mai groase (jachete), este de 1000rpm.

Daca hainele scoase din masina de spalat nu sunt  stoarse, cel mai probabil te confrunti cu o defectiune si trebuie sa apelezi la un service reparatii masini de spalat.

Pentru ca am stabilit toate aceste detalii, trebuie sa stii ca indiferent de modelul, calitatea sau performanta unei masini de spalat rufe, defectiunile nu pot fi prevazute.  Asa ca daca locuiesti in sectorul 6 si ai nevoie de o echipa de tehnicieni care sa se deplaseze la domiciliul tau si sa-ti repare masina de spalat in cel mai scurt si eficient timp, dar si la cel mai avantajos pret, Grand Service este solutia optima! Ne deplasam gratuit pana la tine acasa si asiguram garantie pentru fiecare reparatie finalizata! Asiguram fiabilitate masinii tale de spalat rufe!

Suntem disponibili chiar si in weekend. Sambata iti stam la dispozitie pana la ora 21, iar duminica preluam comenzi prin e-mail si telefon.

Ne diferentiem cu usurinta fata de concurenta prin profesionalism, punctualitate si corectitudine. Experienta acumulata in cei 14 ani de munca ne-a demonstrat ca nimic nu ne este necunoscut si ca toate problemele unei masini de spalat, indiferent de complexitate, se pot rezolva!