Reparatii masini de spalat Ilfov

Servicii de reparatii masini de spalat Ilfov: Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Voluntari, Peris, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Gradistea, Moara Vlasiei, Balotesti, Corbeanca, Dascalu, Petrachioaia, Tunari, Stefanestii de Jos, Afumati, Ganeasa, Mogosoaia, Dragomiresti-Vale, Chiajna, Dobroesti, Branesti, Ciorogarla, Domnesti, Clinceni, Glina, Cernica, Cornetu, Jilava, Berceni, Darasti-Ilfov, 1 Decembrie, Copaceni, Vidra.

Probabil stii deja ca masina de spalat nu este un obiect de unica folosinta si ca nu trebuie sa renunti la ea in momentul in care depistezi prima defectiune. O alternativa simpla si eficienta este sa apelezi la un service reparatii masini de spalat.

Repararea masinii de spalat vs inlocuirea acesteia

Cu totii suntem constienti ca masina de spalat rufe va functiona pentru totdeauna, dar una defecta ridica renumita intrebare: sa o repar sau sa o inlocuiesc?

In ultima perioada, in care multe produse sunt concepute a fi mai mult sau mai putin de unica folosinta, ne-am obisnuit sa inlocuim un electrocasnic decat sa il reparam atunci cand nu mai functioneaza in parametrii normali.

Grand Service te indeamna sa prelungesti durata de viata a masinii de spalat apeland la serviciile reparatii masini de spalat, in loc sa o arunci la cel mai apropiat cos de gunoi.

Achizitionarea unei alte masini de spalat necesita costuri mari. Poti apela la aceasta varianta doar in cazul in care costul masinii de spalat nu este suficient de rezonabil incat sa justifice reparatia si esti nevoit, in mod inevitabil sa o inlocuiesti. Daca apelezi la serviciile reparatii masini de spalat Grand Service, nu vei fi niciodata nevoit sa achizitionezi o masina de spalat noua. Echipa noastra de specialisti percepe cel mai mic pret pentru repararea masinii tale de spalat.  Efectuam reperatii masini de spalat si in judetul Ilfov.

Cum stii ca o masina de spalat rufe trebuie reparata si nu inlocuita?

In primul rand, trebuie sa cunosti durata de viata. Deci care este durata de viata a unei masini de spalat rufe? Expertii spun ca in jur de 11 ani, in functie de model si de cat de bine a fost intretinuta. Daca ai grija sa cureti constanta masina de spalat, sa inlocuiesti regulat furtunul de alimentare cu apa, sa cureti filtrul de reziduri si sa masori corect detergentul, masina de spalat ar trebui sa aiba o durata de viata mai lunga. Grand Service ofera consultanta si constatare gratuita. Poti apela la serviciile noastre reparatii masini de spalat si iti punem in functiune orice tip de masina de spalat, indiferent de marca sau vechime.

Exista, insa, o regula atunci cand esti nehotarat daca trebuie sa repari masina de spalat sau sa o inlocuiesti. Se numeste regula 50%. Practic, functioneaza astfel: Reparatia ta nu ar trebui sa coste mai mult de 50% din costul inlocuirii intregii masini. Dar daca apelezi la serviciile noastre reparatii masini de spalat, nu vei fi nevoit sa inlocuiesti masina de spalat deoarece nu percem niciodata costuri mai mari de 50%  din costul inlocuirii intregii masini. Ne mandrimi cu cele mai mici preturi din judetul Ilfov!

Suntem intotdeauna transparenti si pentru ca oferim consultanta gratuita, iti vom spune daca o piesa schimbata consta mult prea mult si nu renteaza.

Ne ocupam de fiecare problema, incepand de la inlocuirea garniturii din cauciuc pana la repararea pompei de evacuare care este blocata. Contacteaza-ne, iar noi iti oferim toate detaliile.

Apeleaza serviciile reparatii masini de spalat din judetul Ilfov inainte de a lua in considerarea inlocuirea unei masini de spalat rufe cu una noua.

Cele mai intalnite defectiuni sunt: blocarea pompei de evacuare, cureaua rupta, defectiunea motorului.

Daca masina ta de spalat rufe are nevoie de interventia unui specialist, echipa noastra de experti tehnici este pregatita sa iti ofere servicii rapide de reparatii masini de spalat. Ne deplasam la domiciliul tau in cel mult 3 ore de cand ai facut solicitarea.  Toti tehnicienii nostri sunt intruiti sa lucreze cu toate marcile si modelele de masini de spalat si au o experienta vasta in industria de reparatii a masinilor de spalat. In plus, includem garantie pentru orice piesa inlocuita, implicit pentru reparatia efectuata. In felul acesta, te ajutam sa respiri usurat si te asiguram ca te vei putea bucura in continuare de utilitatea masinii tale de spalat.

Deci, ce mai astepti? Contacteaza-ne chiar azi si iti punem masina de spalat in functiune in cel mai scurt timp! Nu percepem niciun cost pentru deplasare. Asiguram consultanta si constatarea gratuita daca te afli in Bucuresti sau in judetul Ilfov. Nimic nu mai este nou pentru noi in materie de reparatii masini de spalat. Gasim cea mai optima solutie si pentru cele mai grave defectiuni!