Reparatii masini de spalat sector 2

Servicii de raparatii masini de spalat sector 2: Soseaua Colentina, Piata Iancului, Piata Obor, Calea Mosilor, Pantelimon, Soseaua Stefan cel Mare, Bulevardul Lacul Tei, Vatra Luminoasa, Bulevardul Pache Protopopescu, Bulevardul Dacia, Piata Rosetti, Strada Vasile Lascar, Strada Lizeanu, Bulevardul Ferdinand, Strada Doamna Ghica, Bulevardul Ghica Tei, Strada Teiul Doamnei, Soseaua Andronache, Strada Grigore Moisil, Piata Gemenii, Foisorul de Foc, Strada Icoanei, Strada Petricani, Strada Delfinului.

Suntem lideri de piata de 14 ani de cand ne-am inceput activitatea si reusim cu succes sa punem in functiune orice masina de spalat rufe indiferent de defectiune, marca sau vechime.

Cum se curata masina de spalat?

Pentru ca majoritatea oamenilor vad masina de spalat rufe ca pe un electrocasnic ce pastreaza intotdeauna hainele curate, foarte putini isi amintesc sa o curete regulat. O intretinere incorecta poate duce la defectiuni grave.

  • Verifica regulat sertarul dedicat detergentului. Acesta poate colecta un exces de detergent, ceea ce poate impiedica curatarea corecta a hainelor si poate favoriza scurgerile de apa. Dupa ca e ai scos sertarul de detergent, pune-l sub apa calduta si curata-l cu o periuta. Dupa ce ai terminat, pulverizeaza un spray anti-bacterian pentru a scapa de germeni si pentru a spori improspatarea hainelor.
  • Pastreaza masina de spalat curata dupa fiecare spalare. Desi nu trebuie sa o curatati minutios dupa fiecare utilizare, exista mici masuri de siguranta pe care le poti lua pentru ca masina ta de spalat rufe sa functioneze fara probleme. Dupa fiecare program de spalare, lasa usa masinii deschisa pentru a lasa aerul curat sa intra si pentru a impiedica aparitia germenilor. De asemenea, sterge garnitura de cauciuc din interiorul cuvei pentru a preveni aparitia mirosurilor neplacute.
  • Nu supraincarca masina de spalat cu prea multe haine si verifica intotdeauna buzunarele pentru a nu ramane resturi care sa afecteze componentele masinii de spalat.
  • Daca masina de spalat nu este prevazuta cu o tava de scurgere, adauga tu una. In felul acesta eviti scurgrile de apa si deteriorarea parchetului.
  • Asigura-te ca masina de spalat este pozitionata corect. In mod normal, trebuie sa existe o distanta de patru centimetri intre masina de spalat si perete. Daca distanta este mai mica, furtunele de apa nu vor functiona in parametrii normali si exista riscul sa se sparga.
  • Curata regulat furtunul de alimentare al masinii. Cum il cureti? Nu este deloc dificil. Demontezi furtunul, torni apa si detergent lichid, iar celalalt capat il acoperi cu mana. Agiti bine, il lasi cateva secunde pana se inmoaie rezidurile din interior si apoi elimini apa. Inainte de a-l monta la loc, asigura-te ca este complet uscat.
  • Foloseste detergent calitativ si potrivit modelului tau de masina de spalat. Multe masini de spalat functioneaza mai bine cu detergenti care nu formeaza foarte multa spuma. Atentie!
  • Foloseste cantitatea potrivita de detergent. Daca vei folosi o cantitate prea mare, detergentul va lasa particule in masina de spalat si pe haine si astfel, va fi foarte greu de curatat.
  • Scoate hainele din masina de spalat imediat ce aceasta si-a incheiat programul. Daca lasi hainele umede prea mult in cuva, pot spori aparitia mucegaiului.

Toate aceste verificari te vor ajuta sa asiguri functionarea corecta a masinii de spalat, insa, din pacate, sunt defectiuni pe care nu le poti rezolva singuri si atunci este necesar sa apelezi la un service de reparatii masini de spalat. Daca locuiesti in Bucuresti, sector 2 si daca masina ta prezinta o problema, contacteaza-ne si ne vom deplasa gratuit la domiciliul tau.

Ce iti vom oferi? In primul rad, executie rapida. Iti vom pune masina de spalat in functiune, in cel mai scurt timp. Mai mult de atat, iti vom oferi consultanta gratuita si te vom invata ce trebuie sa faci ca sa te bucuri cat mai mult timp de utilitatea masinii tale de spalat. Iti oferim garantie si te asiguram ca reparatia efectuata de echipa noastra va fi una de durata. Grand Service ofera cele mai mici preturi la serviciile  reparatii masini de spalat.

Cat de des trebuie curatata masina de spalat rufe?

Indicat este sa cureti masina de spalat rufe o data pe luna, mucegaiul si calcarul se formeaza foarte repede, din pacate. Dar evident, acest lucru depinde si de cat de des folosesti masina de spalat. Prin curatarea periodica a masinii de spalat rufe, nu doar ca elimini posibilitatea de aparitie a mucegaiului si calcarului, dar vei reusi sa elimini si mirosurile neplacute.

Prelungeste durata de viata a masinii tale de spalat rufe prin curatarea regulata si asigura-te ca hainele sunt mereu improspatate si curate dupa spalare.

Echipa Grand Service iti sta la dispozitie si iti rezolva defectiunea masinii de spalat rufe in cel mai scurt timp!