Reparatii masini de spalat sector 1

Servicii de reparatii masini de spalat sector 1: Baneasa, Aviatorilor, Bucurestii Noi, Piata Victoriei, Piata Romana, Gara de Nord, Grivita, Floreasca, Primaverii, Damaroaia, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, Strada Aurel Vlaicu, Strada Buzesti, Bulevardul Dinicu Golescu, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Nicolae Titulescu, Soseaua Straulesti, Soseaua Nordului, Calea Plevnei, Piata Domenii, Strada Turda, Bulevardul Poligrafiei, Strada Stirbei Voda, Strada George Enescu, Gara Basarab, Strada Jiului, Bulevardul Alexandru Maresal Averescu, Strada Ion Luca Caragiale, Soseaua Kiseleff, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Bulevardul Expozitiei, Bulevardul Gheorghe Magheru, Strada Mircea Vulcanescu, Herastrau, Piata Chibrit, Bulevardul Ion Mihalache, Strada Ion Mincu.

Masinile de spalat rufe reprezinta fara doar si poate, instrumentele indispensabile din orice locuinta. Pentru ca sunt extrem de utile si apreciate, se folosesc regulat si se intampla sa apara defectiuni care ne pun in situatii dificile. Riscam sa pierdem timp, bani, ne intrebam cum sa o transportam la cel mai apropiat service si multe alte situatii neplacute. In astfel de momente, achizitionarea unei alte masini de spalat rufe nu este cea mai inteligenta miscare si nici cea mai eficienta. De cele mai multe ori, costul unei masini noi de spalat este cu mult peste costul reparatiilor. Mai mult de atat, o masina de spalat rufe poate fi reparata intr-un timp rapid. Noi am luat in calcul toate aceste aspecte si ne-am adaptat in functie de nevoile fiecarui client. Reparam masini de spalat rufe la cel mai mic pret, rapid si eficient.

 

Care sunt cele mai frecvente probleme ale masinilor de spalat rufe?

Masina de spalat face prea mult zgomot si vibreaza

  • Daca masina de spalat este prea zgomotoasa in timpul functionarii, asigura-te ca este asezata pe o zona nivelata, dreapta.
  • Verifica hainele pe care le-ai bagat in cuva. Este posibil sa fie mai multe decat capacitatea acceptata de masina de spalat haine.
  • Uita-te cu atentie si asigura-te ca toate suruburile din timpul transportului au fost indepartate. Un singur surub ramas, poate provoca zgomot in timpul programului de spalat.

Masina de spalat nu se alimenteaza cu apa

  • Verifica daca robinetul general de apa este pornit
  • Inainte de toate, asigura-te ca nu exista nicio problema la reteaua de alimentare a apei.
  • Analizeaza furtunul de alimentare al masinii de spalat. Este posibil sa fie infundat sau indoit.

Masina de spalat rufe nu evacueaza apa

Daca te confrunti cu o astfel de problema, iata ce ar trebui sa verifici:

  • Verifica filtrul de apa si asigura-te ca nu este infundat. Se pot depune scame. Nu uita sa verifici buzunarele hainelor inainte de a le baga in cuva masinii de spalat.

Hainele din masina de spalat nu sunt stoarse si sunt pline de detergent

In cazul acesta, asigura-te ca nu sunt prea multe haine in cuva masinii de spalat. Intr-o astfel de situatie, masina de spalat blocheaza automat programul de stoarcere pentru a evita vibratiile.

Pentru siguranta ta, nu incerca sa remediezi singur problemele mai delicate, cea mai sigura solutie este sa apelezi cu incredere la un service  specializat in reparatii masini de spalat rufe chiar si in Bucuresti, sector 1.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iti vom raspunde imediat si vom trimite o echipa la domiciliul tau, in cel mai scurt timp.

Iti vom prezenta cele mai serioase defectiuni aparute care necesita interventia unei echipe specializate reparatii masini de spalat:

Cea mai intalnita defectiune aparuta la masinile de spalat este reprezentata de semnalizarea unei avarii, fie la inceputul, fie la finalul programului. Daca si tu te confrunti cu o astfel de problama, nu e cazul sa o amani, echipa Grand Service este specializata in rezolvarea unei astfel de probleme.

O alta defectiune care necesita interventia unui service de reparatii masini de spalat rufe este momentul in care observi ca masina de spalat nu incalzeste apa suficient. Poate fi o defectiune a rezistentei de incalzire a apei sau pur si simplu, o eroare a computer-ului. Contacteaza-ne sa rezolvam aceasta defectiune si nu amana! O astfel de problema se poate agrava daca nu este remediata in timp util.

Suntem contactati tot mai des de clienti care spun „masina de spalat se opreste in timpul programului”. Faptul ca aleg sa sune la Grand Service cand se confrunta cu aceasta situatie, este cea mai buna alegere. Intotdeauna ne dam silinta sa facem lucruri bune intr-un mod profesionist, iar asta se observa in numarul mare de clienti multumiti.

Suntem experti in repararea oricarui model de masina de spalat: Whirlpool, Indesit, Gorenje, Zanussi, Samsung, Siemens, LG, Ariston, Arctic, Beko, Bosch, Ardo, Candy, Daewoo, Electrolux, Franke, Hoover, Iberna, Ignis, Meister, Miele, Technolux.

Pentru noi, nimic nu mai este nou sau imposibil. Tinem pasul cu evolutia tehnologiei si ne bucuram constant de rezultate satisfacatoare. Constatam rapid defectiunile masinilor de spalat, indiferent de marca si vechime. Experienta si seriozitatea de care dam dovada au oferit service-ului nostru statutul de expert in reparatii masini de spalat.

Locuiesti in sectorul 1 si ai nevoie de o echipa de tehnicienti care sa se deplaseze la domiciliul tau si sa-ti repare masina de spalat in cel mai scurt si eficient timp, dar  la cel mai avantajos pret? Grandservice este solutia optima! Ne deplasam gratuit pana la tine acasa si asiguram garantie pentru fiecare reparatie finalizata! Asiguram fiabilitate masinii tale de spalat rufe!

Suntem disponibili chiar si in weekend. Sambata va iti stam la dispozitie pana la ora 21, iar duminica preluam comenzi prin e-mail si telefon.