Reparatii masini de spalat sector 3

Servicii reparatii masini de spalat in Bucuresti, sector 3: Balta Alba, Piata Muncii, Piata Unirii, Titan, Dristor, Lipscani, Dudesti, Vitan, Timpuri Noi, strada Baba Novac, Bulevardul Burebista, Bulevardul Decebal, Bulevardul 1 Decembrie, Bulevardul Nicolae Grigorescu, Cartierul Salajan, Bulevardul Theodor Pallady, Piata Trapezului, Bulevardul Octavian Goga, Bulevardul Basarabia, Calea Calarasilor, Piata Alba Iulia, Strada Ramnicu Sarat/Ramnicu Valcea, Strada Traian, Piata Bobocica, Centrul Civic, Bulevardul Energeticienilor, Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Garii Catelu, Strada Constantin Brancusi, Strada Campia Libertatii, Bulevardul Corneliu Coposu, Strada Codrii Neamtului, Cartierul 23 August, Aleea Diham.

Ne diferentiem cu usurinta de concurenta prin profesionalism, punctualitate, corectitudine si accesibilitate, iar toate acestea au transformat din Grand Service un service de reparatii masini de spalat cu renume!

Care sunt cele mai bune masini de spalat rufe?

Cand investesti intr-o masina de spalat noua, sunt multe alte aspecte de luat in calcul pe langa „cat de bine curata”. In continuare iti prezentam unele dintre cele mai cunoscute si mai apreciate marci de masini de spalat rufe.

Masina de spalat Samsung QuickDrive

Costurile de functionare ale acestei masini de spalat sunt incredibil de mici. Spala rapid, iar programul mediu de spalare face ca aceasta masina de spalat sa iasa in evidenta.

Samsung QuickDrive reprezinta varful tehnologiei masinii de spalat. Este incorporata spalarea rapida cu performante deosebite. Altfel spus, masina de spalat Samsung spala hainele mai repede decat modelele concurente si se descurca de minune in a scoate petele de pe haine. De exemplu, daca setezi programul dedicat hainelor din bumbac, scutesti o ora din timpul de spalare.

Desi se regareste cu succes pe lista celor mai bune masini de spalat, in caz ca apar defectiuni, apeleaza cu incredere la un service reparatii masini de spalat. Grand Service iti sta intotdeauna la dispozitie.

Masina de spalat Whirlpool FreshCare

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare are un pret accesibil si cateva caracteristici interesante: spala foarte bine si  mai mult de atat, capacitatea mare a masinii de spalat iti permite sa speli un volum considerabil de haine.

Optiunea FreshCare te ajuta sa pastrezi hainele frumos mirositoare chiar si cand sunt lasate mai multe ore in cuva.

Al 6-lea simt este o functie extrem de utila. Detecteaza automat cantitatea de rufe si in functie de tipul tesaturii alege cel mai bun ciclu de spalare.

Masina de spalat rufe Miele

Masina de spalat Miele reprezinta una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face. Masina de spalat Miele WDB030 este una dintre cele mai accesibile masini de spalat din aceasta gama. Este perfect potrivita pentru familiile cu un buget mic. Mai mult de atat, programul de spalare rapida (20 minute) este, de asemenea, un mare plus, mai ales cand te grabesti si ai nevoie sa speli hainele rapid si eficient.

Este optiunea perfecta daca vrei sa economisesti bani si energie.  Masinile de spalat rufe Miele consuma doar cantitatile de apa si energie electrica necesare. Sunt cunoscute ca fiind cele mai ecologice.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca ai incarcat masina de spalat cu prea multe haine. Miele dispune de o functie inteligenta de recunoastere automata a incarcaturii.

Masina de spalat Samsung AdWash

Masina de spalat Samsung AdWash vine cu un element de noutate si anume: iti permite sa intrerupi programul de spalare si sa adaugi si alte haine. Este prevazuta cu un sertar mic, incorporat special pentru astfel de situatii. Daca ai uitat vreo bluza in cosul de haine, nu-ti face probleme, functia AdWash iti permite sa o bagi la spalat chiar in mijlocul ciclului de spalare.

Mai mult de atat, o poti controla usor si simplu chiar de pe telefonul tau. Trebuie doar sa instalezi o aplicatie pe smartphone si astfel, vei putea sa opresti sau sa pornesti programul de spalare oricand vrei. Tot prin intermediul aplicatiei vei fi notificat in momentul in care hainele tale sunt spalate si complet curate.

Masina de spalat LG Centrum

Masina de spalat LG Centrum poate fi caracterizata doar prin cateva cuvinte: puternica, silentioasa, capacitate mare.

Intr-adevar, nu este o masina de spalat accesibila tuturor. Pretul de achizitie nu este unul mic, insa calitatea isi spune cuvantul. In primul rand, are o capacitate uriasa de 12 kg, ceea ce inseamna ca poti spala multe haine intr-un singur program.

Este ideala pentru cei care vor sa aiba intotdeauna haine improspatate si au nevoie sa spele cantitati mari.

Oricat de performanta ar fi masina de spalat, nu exista garantia faptului ca masina de spalat va functiona o viata fara sa aiba nici macar o defectiune.

Inevitabil, vei fi nevoit sa apelezi macar o data la un service reparatii masini de spalat si trebuie sa stii ca Grand Service iti sta la dispozitie si vine intotdeauna cu solutia perfecta.

Cu o experienta de peste 14 ani, reusim sa punem in functiune si cea mai perfomanta masina de spalat.

In sectorul 3 dispunem de o echipa de profesionisti in domeniul reparatiilor masini de spalat.  Grand Service ofera consultant gratuita, deplasare si cel mai mic pret.

Suntem experti in repararea oricarui model de masina de spalat: Whirlpool, Indesit, Gorenje, Zanussi, Samsung, Siemens, LG, Ariston, Arctic, Beko, Bosch, Ardo, Candy, Daewoo, Electrolux, Franke, Hoover, Iberna, Ignis, Meister, Miele, Tehnolux.

Pentru noi nimic nu mai este nou sau imposibil. Tinem pasul cu evolutia tehnologiei si ne bucuram constant de rezultate satisfacatoare. Constatam rapid defectiunile masinilor de spalat, indiferent de marca sau vechime.

Experienta si seriozitatea de care dam dovada au oferit serice-ului nostru statutul de expert in reparatii masini de spalat.